Φώτης Σεργουλόπουλος: Το επικό σαρδάμ on air - Τι είπε και τον έπιασε νευρικό γέλιο (vid)

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά από το επικό σαρδάμ, το οποίο έκανε στον «αέρα» της ΕΡΤ.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ υποδέχθηκε την Πέμπτη (25/4) στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την ηθοποιό Νικόλ Δημητρακοπούλου.

 Κάποια στιγμή κι ενώ η κουβέντα πήγε στον ρόλο της σεξεργάτριας που ενσαρκώνει στη σειρά «Η Παραλία» της ΕΡΤ1, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλοντας να τη ρωτήσει αν έχει επισκεφθεί κάποιο οίκο ανοχής μπερδεύτηκε και τη ρώτησε αν έχει… δουλέψει εκεί!

 Η ηθοποιός ξεκίνησε να του απαντά σοβαρά, αλλά βλέποντας να έχει πιάσει νευρικό γέλιο τον παρουσιαστή γέλασε και εκείνη.

 «Σε πορνείο έχει τύχει να δουλέψεις;», ρώτησε αμέσως μετά ο παρουσιαστής τη γνωστή ηθοποιό και αντιλαμβανόμενος το γλωσσικό του λάθος ξέσπασε σε νευρικό γέλιο σπεύδοντας να διορθώσει την έκφρασή του. 

 «Να επισκεφθείς κάποιον τέτοιον χώρο ήθελα να πω», διευκρίνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την Τζένη Μελιτά να τον ρωτά χαριτολογώντας: 

 «Πώς είσαι; Είσαι καλά;». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει το νευρικό γέλιο στη συνέχεια.

 «Δεν σας έχει τύχει να σας πιάσουν τα γέλια στην τηλεόραση ή στη σκηνή του θεάτρου;», είπε ο παρουσιαστής με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.