«Φωτιά» στην Τουρκία: Κίτσιου VS Πέλκα και «ο θάνατός σου, η ζωή μου»

Χάρης Δημαράς08 Μαΐου 2021

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Τουρκίας, καθώς απομένουν τρεις ακόμη αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του και το ενδιαφέρον εντείνεται, τόσο για την κορυφή όσο και για την «ουρά». 

Για τις πρώτες θέσεις, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα μπορεί να βρίσκεται στο -5 απο την πρωτοπόρο Μπεσικτάς, όμως ελπίζει ότι θα μπορέσει να πετύχει ένα μικρό θαύμα και να κατακτήσει αυτή τελικά το πρωτάθλημα! Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι «αετοί» να χάσουν βαθμούς στο αποψινό ντέρμπι της Πόλης με τη Γαλατά (αυτή είναι στο -6) και παράλληλα το συγκρότημα του Δημήτρη Πέλκα να επικρατήσει στην Άγκυρα της Ανκαραγκουτσού, ώστε η διαφορά να μειωθεί στους δύο ή έστω στους τρεις βαθμούς.

Το ματς έχει και πάλι ελληνικό, αλλά και... ΠΑΟΚτσήδικο ενδιαφέρον: Δύο επιστήθιοι φίλοι, που γνωρίζονται από τα νεανικά τους χρόνια στα οποία συνυπήρξαν ως συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ θα δώσουν μια πολύ σημαντική μάχη απόψε, με φόντο τον τίτλο, αλλά και τον υποβιβασμό. Στέλιος Κίτσιου VS Δημήτρη Πέλκα στο Ανκαραγκουτσού - Φενέρμπαχτσε, με τα δύο φιλαράκια μάλιστα να αντιμετωπίζουν το ένα το άλλο, μιας που λογικά ο Κίτσιου θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας των γηπεδούχων και ο «Πελκίνιο» στο αριστερό της επίθεσης των φιλοξενούμενων. Τρομερά πράγματα...

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που οι δυο τους θα βρεθούν αντίπαλοι, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου ο Κίτσιου ήταν τραυματίας. Η Ανκαραγκουτσού παλεύει για τη σωτηρία της, καθώς έχει 38 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση από το τέλος, ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού. Απομένουν τρεις αγωνιστικές. Η Φενέρ μετά το αποψινό (20.30 όλα τα παιχνίδια) υποδέχεται τη Σίβασπορ και πηγαίνει στην Καισάρεια, η δε Ανκαραγκουτσού παίζει με Κασίμπασα και Αλάνια. 

Για να δούμε, ποιος εκ των Κίτσιου θα χαμογελάσει απόψε; Το μόνο βέβαιο είναι πως το ματς θα παρακολουθήσουν αρκετοί Έλληνες...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.