Φωτιά σε καταυλισμό προσφύγων με κρούσματα κορωνοϊού!

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2020

Επί ποδός έχουν τεθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Σάμο καθώς εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε έκταση κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) προσφύγων και μεταναστών του νησιού. Η φωτιά καίει περιμετρικά του ΚΥΤ και δεν έχει διευκρινιστεί πώς ξεκίνησε. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες και επιχειρούν. Οι πυροσβέστες συνεχίζουν την προσπάθεια να οριοθετήσουν την πυρκαγιά πριν λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) προσφύγων και μεταναστών στη Σάμο ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Σημειώνεται ότι νωρίτερα στο ΚΥΤ της Σάμου καταγράφηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού και η δομή τέθηκε σε υγειονομικό αποκλεισμό για δύο εβδομάδες. Συνολικά, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 310 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων τα 197 στην Αττική.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.