Φορτωμένος αισιοδοξία και ρεαλισμό ο Άρης

Μάνος Χατζάκης21 Ιουλίου 2021

Μετά από ταξίδι διάρκειας περίπου 5,5 ωρών η αποστολή του Αρη προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα του Καζακστάν Νουρ Σουλτάν, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Αστάνα στο πλαίσιο της Β' φάσης του Conference League. Οι “κιτρινόμαυροι” αφίχθησαν... χαμογελαστοί και πλέον συγκεντρώνονται ψυχή τε και σώματι στην προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Η πτήση τσάρτερ προσγειώθηκε on time στη Νουρ Σουλτάν και εν συνεχεία η αποστολή κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστεί, άλλωστε είχε προηγηθεί πρωίνή προπόνηση στο “Δασυγένειο”. Σήμερα, ο Ακης Μάντζιος θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του στην έδρα της Αστάνα και θα επισημάνει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την αυριανή σέντρα.

Ο έλληνας τεχνικός έχει εντοπίσει και τονίσει στους παίκτες του τα δυνατά σημεία της αντιπάλου (τις προηγούμενες ημέρες πρόβαλε και βίντεο από αγώνες των Καζάκων), άρα έχει αποφασίσει και την τακτική, που θα εφαρμόσει την Πέμπτη στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έχει απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Επί της ουσίας είναι γνωστοί οι... εννιά που θα ξεκινήσουν και θα χρειαστεί να επιλέξει τους άλλους δύο, οι οποίοι παίζουν στα άκρα της άμυνας. Τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν φανέλα και αναφερόμαστε στους Σούντγκρεν, Σάκιτς και Γκάνεα.

Ο σουηδός μπακ έχει προβάδισμα να ξεκινήσει, αλλά στο μυαλό του Μάντζιου στριφογυρίζει και η ιδέα του Σάκιτς, ο οποίος αποδίδει καλύτερα στα δεξιά απ' όσο στα αριστερά. Αν συμβεί αυτό, τότε θα ξεκινήσει ο Γκάνεα. Αν, τώρα, ο έλληνας προπονητής επιλέξει τον Σούντγκρεν, τότε ο Αυστριακός και ο Ρουμάνος ερίζουν για τη θέση του αριστερού μπακ.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους, θα είναι οι εξής: Ο Ντένις θα παίξει το πρώτο του επίσημο ματς ως βασικός, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Δεληζήσης και Μπεναλουάν. Στον άξονα θα βρεθούν οι Σάσα, Ματίγια και μπροστά τους θα είναι ο Μπερτόγλιο. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Γκάμα, αριστερά ο Ματέο και στην κορυφή ο Μαντσίνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.