Φόρος τιμής από την Μπότεβ Πλόβντιβ στον αδικοχαμένο Τόσκο

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τον άδικο χαμό του νεαρού Βούλγαρου φίλου της Μπότεβ Μπλόβντιβ αλλά και υποστηρικτή του Άρη, ο οποίος έχασε την ζωή του στην Θεσσαλονίκη.

Ήταν 5 Ιανουαρίου του 2020, η μέρα που γράφτηκε μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την είδηση του άδικου χαμού του Τόσκο Μποζατζίσκι,ο οποίος απεβίωσε στην Θεσσαλονίκη επειδή υποστήριζε τον Άρη. Ο Βούλγαρος οπαδός της Μπότεφ Πλόβντιβ, δέχτηκε άνανδρη επίθεση σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο και έφυγε από τη ζώη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο οπαδών του ΠΑΟΚ, ενός 24χρονου και ενός 26χρονου, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα. Ο πρώτος προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος τον Απρίλιο, ενώ όσο αναφορά τον δεύτερο, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η Μπότεβ Πλόβντιβ πήρε την πρωτοβουλία να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού της, γι'αυτό προχώρησε στην παρακάτω κίνηση. Συνολικά 75 παιδιά από τα τμήματα υποδομής της βουλγαρικής ομάδας, συγκεντρώθηκαν για να… δημιουργήσουν το όνομα του Τόσκο.

Η αδελφή του αδικοχαμένου οπαδού, Πέτα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από επτά πόλεις, στις οποίες τα ξημερώματα ανέβηκε πανό για τον Τόσκο. Οι πόλεις αυτές είναι οι: Πλόβντιβ, Σόφια, Βάρνα, Μπουργκάς, Χάσκοβο, Ασενόβγκραντ και Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.