Formula 1: Σενάριο για επιστροφή Φέτελ στο GP του Μπαχρέιν

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2023

Η Aston Martin δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καλέσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ για να αντικαταστήσει τον τραυματία Λανς Στρολ στο πρώτο του GP του 2023, σε μία εβδομάδα στο Μπαχρέιν. 

Ο Λανς Στρολ τραυματίστηκε στον καρπό την περασμένη εβδομάδα κάνοντας γυμναστική με το ποδήλατό του στο Μπαχρέιν και παραμένει αμφίβολο αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο πρώτο GP. Τη θέση του Στρολ στις δοκιμές του Μπαχρέιν πήρε ο Φελίπε Ντούγκοβιτς. 

Ωστόσο, ο πιο ικανός για να τον αντικαταστήσει είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων στο Μπαχρέιν προς τον Μάικ Κρακ σχετικά με το ενδεχόμενο αυτό, ο γεννημένος στο Λουξεμβούργο διοικητής της Aston Martin δεν το απέκλεισε: «Είχαμε ένα-δύο τηλεφωνήματα με τον Σεμπάστιαν, αλλά αυτό συνέβαινε και πριν και θα συμβαίνει και στο μέλλον. 

Μην ξεχνάτε ένα πράγμα. Ο Φέτελ είχε ένα απόλυτα ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του για την αποχώρησή του. Κι πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει σεβαστό. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», είπε ο Κρακ. Και σε ερώτηση αν ο Γερμανός έδειξε ενδιαφέρον να επιστρέψει, απάντησε "δεν θα σας πω".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.