Football League: Βολική ισοπαλία στο Απόλλων - Τρίγλια!

Metrosport Team23 Ιουνίου 2021

Στον εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος της Football League στον Βόρειο όμιλο, ο Απόλλων Πόντου μοιράστηκε από έναν βαθμό με την Τρίγλια και η τελευταία αγωνιστική θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες και περισσότερο για τους παίκτες του Απόλλωνα που θέλουν τη νίκη απέναντι στην Κοζάνη (που ήδη έχει υποβιβαστεί) ενώ η Τριγλια έναν πόντο απέναντι στη Βέροια εντός έδρας.

Στη ροή του αγώνα, ο Απόλλων ήταν αυτός που άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Δεινόπαπα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την ομάδα της Χαλκιδικής η οποία στο 5ο λεπτό έπειτα από προσπάθεια του Δόρη βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Πολίτη για να ισοφαρίσει σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Βαφειάδης (68′ Χατζηαθανασίου), Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Τουρσίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Αμαραντίδης (68′ Αρμενάκης), Παναγιώτου (72′ Αντωνιάδης), Λαμπίρης.

ΠΟ Τρίγλιας (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης (36′ λ.τ Στοΐνοβιτς), Βοσκόπουλος, Σγούρης, Μ. Παπαστεριανός, Ζγκούρι (75′ Κεχαγιάς), Δόρης (18′ λ.τ Τσακμάκης), Τότσκα (75′ Ευθυμιάδης), Ντούγκα (75′ Ξιφιλίνος), Σαρβανίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.