Football League: Αναλλοίωτη η κορυφή, νέα ήττα για Απόλλωνα Πόντου

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Απριλίου 2021

Μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Πανσερραϊκός, καθώς επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου, που παραμένει δίχως τρίποντο στο Πρωτάθλημα μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ με τον Πράντο στο 55΄, ενώ καθάρισαν το παιχνίδι με τον Ψάλτη στο 83΄. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Θεοδωρίδης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στα άλλα παιχνίδια του Βόρειου Ομίλου της Football League, η Καβάλα πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο, νικώντας με ανατροπή τον τοπικό Ολυμπιακό (3-1).

Οι Θεσσαλοί ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον μόνιμο σκόρερ τους, τον Παπαδημητρίου (13΄), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους «αργοναύτες» να κάνουν την ολική ανατροπή με τους Κόκκορη (28΄), Αδαμάκη (57΄) και Στίκας (68΄) και να πανηγυρίζουν ένα ακόμα τρίποντο που τους διατηρεί στην κορυφή μαζί με τη Βέροια και τον Πανσερραϊκό.

Η Βέροια δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Πιερικού (0-1) χάρη στο τέρμα του Πασά στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του Βόρειου Όμιλου της Football League:

Μεγάλη Τετάρτη 28/4

Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 0-3

Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 1-3

Πιερικός – ΝΠΣ Βέροια 0-1

Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός 0-0

ΑΕΠ Κοζάνης – ΠΟ Τρίγλιας 0-0

Δείτε εδώ τη βαθμολογία...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.