Φόντεν: «Είναι πιο πάνω από εμένα, αλλά είμαι ικανός να φτάσω το επίπεδο των Μέσι, Εμπαπε και Ρονάλντο»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Δηλώσεις παραχώρησε λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα της Αγγλίας κόντρα στο Ιράν, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη του εμπειρία σε Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών. Ο 22χρονος τόνισε πως αυτή τη στιγμή ο Μέσι, ο Εμπαπέ και ο Ρονάλντο είναι πολλά επίπεδα πάνω του, όμως νιώθει ικανός να τους φτάσει.

«Ο Μέσι, ο Εμπαπέ και ο Ρονάλντο, είναι πολύ πάνω από μένα αυτή τη στιγμή. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω εκεί κάποια στιγμή. Πρέπει να σκοράρω σε μεγάλα παιχνίδια και μεγάλους τελικούς για να γίνω παίκτης παγκοσμίου κλάσης. Αλλά ξέρω ότι είμαι ικανός να το κάνω και κοιτάω μπροστά για να το πετύχω.»  είπε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακόμα, στις δηλώσεις του αστειεύτηκε για το γεγονός πως ο ίδιος έχει κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο το 2017, αυτό των Εθνικών Κ17. Μάλιστα, στο επίτευγμα αυτό της Αγγλίας, ο Φόντεν είχε καθοριστικό ρόλο. «Νομίζω πως δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οι συμπαίκτες μου. Πρέπει να τους πω πως έχω κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν πρέπει;» είπε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.