«Βέλη» Βόλου για Ολυμπιακό: «Ο νόμος του ισχυρού ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2021

Με ανακοίνωση του, ο Βόλος εξέφρασε με οργή τα παράπονά του για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον Πορτογάλο διαιτητή ...κακό.

Η ομάδα της Μαγνησίας, γνώρισε τελικά την ήττα με 1-2 από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλυκους» να πετυχαίνουν το γκολ της νίκης, λίγα λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα με τον Εμβιλά.

Η φάση, εξετάστηκε από το VAR για πιθανό οφσάιντ του Χασάν, ο οποίος ήταν ξεκάθαρα μπροστά από την μπάλα, ωστόσο ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο, είχε άλλη άποψη, και μέτρησε το τέρμα κανονικά.

Από την πλευρά του ο Βόλος, εξέφρασε τα παράπονα του και προς τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας πως όρισε διαιτητή που είναι συμπατριώτης των Μαρτίνς, Σα και Σεμέδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άλλη μια κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούταν απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιά. Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με λάθη σε όλο το 90λεπτο και με κορύφωση τη φάση του 80ου λεπτoύ όταν δίνει ανάποδο φάουλ σε βάρος μας από το οποίο και προέρχεται η φάση του δεύτερου γκολ για το οποίο ουδεμία αμφιβολία υπάρχει: Ηταν οφσάιντ!

Ειλικρινά απορούμε με την ενέργεια του κ. Κλάτεμπεργκ να φέρει ένα τέτοιας ποιότητας ξένο διαιτητή, και μάλιστα Πορτογάλο συμπατριώτη του Μαρτίνς, του Σα και του Σεμέδο. Βλέποντας τη διαιτησία του, είμαστε βέβαιοι ότι ένας άλλος, Ελληνας, δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα.

Δυστυχώς ο «νόμος του ισχυρού» εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.