ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ - Φολέγανδρος: Την πέταξε από τα βράχια σκοτώνοντάς τη γιατί πήραν λάθος δρόμο!

Metrosport Team18 Ιουλίου 2021

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της.

Στη δεύτερη κατάθεσή του ο 30χρονος είπε ότι τσακώθηκαν γιατί κατηγόρησε την κοπέλα ότι πήραν λάθος δρόμο εξ' αιτίας της, τα πνεύματα οξύνθηκαν, μέχρι που έφτασε να την πετάξει από τα βράχια!

Σύμφωνα με το Open το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία του νησιού (όχι στη Λυγαριά) αλλά έχασαν τον δρόμο, γεγονός που αποτέλεσε αιτία για μεγάλο καυγά μεταξύ τους που οδήγησε στη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς.

Ο 30χρονος δράστης φέρεται να έριξε την ευθύνη στην 26χρονη για το ότι έχασαν το δρόμο τους, ο τσακωμός τους άρχισε μέσα στο αυτοκίνητο και κατέληξε στο να την πετάξει από τα βράχια!

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω»

Στην κατάθεσή του ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος μετέφερε πως κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και έφτασε κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα, ο δράστης την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί έσπρωξε την κοπέλα απάντησε: «Ήταν η κακιά η ώρα. Δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο δράστης διαπίστωσε πως η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα. Ο συλληφθείς παραδέχτηκε την ενοχή του, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, και οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Ιατροδικαστής: «Ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμό, θα μπορούσε να τη σώσει»

Ο ιατροδικαστής, Ηλίας Μπογιόκας, από τα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Αθήνα, απέδωσε τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς… «Σε πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων». Υπάρχουν τραύματα συμβατά με την πτώση, σαν να έχει κυλήσει το σώμα της στα βράχια πριν καταλήξει στη θάλασσα. Η κοπέλα είτε είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν έπεσε στο νερό, είτε είχε τραύματα που την καθιστούσαν ανήμπορη να κολυμπήσει, με αποτέλεσμα τον πνιγμό της. Ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα.

Ο δράστης στην κατάθεσή ανέφερε ότι νόμιζε πως η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή και έπεσε να τη βοηθήσει, αλλά όταν είδε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της φοβήθηκε και βγήκε έξω από το νερό και έφυγε.

Η μόνιμη κάτοικος Φολεγάνδρου και μάρτυρας που τα είδε όλα

Η Ειρήνη Μαρινάκη, μόνιμη κάτοικος της Φολεγάνδρου, είχε μεταβεί σε διπλανή παραλία από τη Λυγαριά, για μπάνιο και ενημέρωσε την αστυνομία για τον 30χρονο δράστη. Βλέποντας τον 30χρονο σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο που βρισκόταν εκτός δρόμου τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Μιλώντας στο Open είπε χαρακτηριστικά: «Είδα τη φωτογραφία του στο facebook. Ο νεαρός είχε χαρακτηριστική κόμμωση με τα σγουρά μαλλιά και το συγκράτησα. Μετά πήγαμε στην παραλία για μπάνιο και όταν γυρνούσαμε, περνούσαμε από το σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο και είδα να ξεπροβάλει ένας άνθρωπος με μαλλί φουντωτό. Αυτομάτως το μυαλό μου πήγε στη φωτογραφία που είχα δει και ενημέρωσα την Αστυνομία.

Το αυτοκίνητο φαινόταν από το δρόμο. Ο 30χρονος κινούταν κοντά στο αυτοκίνητο, σε απόσταση δέκα μέτρων από το δρόμο. Ήταν το χαρακτηριστικό κούρεμα, το είχα συγκρατήσει όταν είδα τη φωτογραφία άρα μετά όταν αντίκρισα έναν άνδρα με φουντωτό μαλλί στο αυτοκίνητο χωρίς να υπάρχει κανένα μέσο σταματημένο στο δρόμο, κατάλαβα πως δεν ήταν τουρίστας ή επισκέπτης. Έφυγα κατευθείαν και πήγα πιο πάνω για να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.