Φοίνικας Σχολαρίου: Το κερδισμένο στοίχημα της ανόδου

Metrosport Team13 Ιουνίου 2022

Iδανικό ήταν το τελείωµα του πρωταθλήµατος για τον Φοίνικα Σχολαρίου καθώς τον βρήκε να κερδίζει το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Β’ κατηγορίαόπου θα αγωνίζεται την επόµενη σεζόν.

Σε έναν όµιλο όπου είχε άλλες δύο πολύ δυνατές οµάδες, ο Φοίνικας Σχολαρίου τερµάτισε στην δεύτερη θέση. Συγκέντρωσε 47 βαθµούς, µε 66 γκολ υπέρ και 17 κατά, έχοντας την καλύτερη επίθεση και ήταν η µοναδική αήττητη οµάδα εντός έδρας. Συνολικά είχε 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και µία ήττα στο πρωτάθληµα. Στατιστικά που προσδίδουν ένα πολύ δυνατό αγωνιστικό σύνολο. 

Σύµφωνα µε τους ανθρώπους του Φοίνικα, η οµάδα θα πορευτεί και τη νέα σεζόν µε τον ίδιο κορµό ποδοσφαιριστών µε δύο τρείς προσθήκες. Θα υπάρξει ακόµη περισσότερη οργάνωση σε πολλά θέµατα που αφορούν την λειτουργία του συλλόγου κάτι για το οποίο δεσµεύεται ο κ. Κώστας Βουτσάς «ο κινητήριος µοχλός» όλα αυτά τα χρόνια της οµάδας, ο οποίος δήλωσε τα εξής: Ήδη έχουµε ξεκινήσει τον προγραµµατισµό της επόµενης σεζόν-πάντα χωρίς τυµπανοκρουσίες και µε περίσσια όρεξη. Η εµπειρία της περασµένης περιόδου µε όλη την γραφειοκρατία που πλέον απαιτείται δεν µε τροµάζει. 

Εχω τις γνώσεις και την διάθεση να τα φέρω εις πέρας. Ο Φοίνικας θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή καθώς έχουµε στο ρόστερ µας ποδοσφαιριστές από την γύρω περιοχή, σε µια εποχή που έχουν εγκαταλείψει τη δράση πολλές οµάδες από την περιοχή µας ειδικά. Πλέον είναι δύσκολο να σταθεί γραφειοκρατικά µια οµάδα και δυσκολότερο οικονοµικά. Να ευχαριστήσω αρχικά τους ποδοσφαιριστές µας. Πέρα από πολύ καλοί παίκτες είναι και εξαιρετικά παιδιά. Ακόµη τους συνεργάτες µου στο ∆ιοικητικό Συµβούλιο Παναγιώτη Κέλλαρο, Παναγιώτη Τζινέλη, Γιάννη Παπαδόπουλο και φυσικά τους φίλους της οµάδας µας που µας βοηθάνε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Φυσικά και τον προπονητή και αρχιτέκτονα αυτής της οµάδας Βασίλη Κιπλακίδη, στον οποίον αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια»

▶ Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Νεκτάριος Θεοφάνους –πρώτος σκόρερ του οµίλου µε 24 γκολ: «Κάναµε µια πολύ καλή χρονιά. Είµαι ευχαριστηµένος µε το συνολικό αποτέλεσµα κι ευελπιστώ να συνεχίσουµε στον ίδιο ρυθµό».

Μούτσα Λίντι: Ο έµπειρος µέσος δήλωσε ότι είναι χαρούµενος µε την άνοδο και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και τη νέα σεζόν.

Μαυρουδής Αλέξανδρος: «Κάναµε µια εξαιρετική χρονιά, έχοντας ένα εξαιρετικό κλίµα στα αποδυτήρια µας και αυτό φαίνεται από το τελικό αποτέλεσµα. Είµαι ευχαριστηµένος από την προσπάθεια µας. Του χρόνου θα είµαστε ακόµη πιο ανταγωνιστικοί».

Ορφανίδης Γιώργος: (τερµατοφύλακας): «Πετύχαµε την άνοδο µε κόπους και αυτοθυσία. Είµαι ευχαριστηµένος µε την απόδοσή µας». Όλοι οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους θέλουν να ευχαριστήσουν τη ∆ιοίκηση της οµάδας και ειδικά τον φροντιστή κ. Παναγιώτη Τζινέλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.