«Focus» στον Προμηθέα για τον Άρη

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Πέρασαν τρεις εβδομάδες από την τελευταία φορά που η προετοιμασία του Αρη προσαρμόστηκε σε συνθήκες αγώνες.

Εξάλλου, για να συναντήσει κανείς το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των «κίτρινων» θα πρέπει να… ταξιδέψει στον χρόνο και θα βρει μπροστά του την εντός έδρας νίκη επί του Ηρακλή στις 10 Νοεμβρίου. Από το συγκεκριμένο στοιχείο πηγάζει και η ανησυχία του Σάββα Καμπερίδη για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι αδύνατο να έχουν ρυθμό, προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί το διάστημα αποχής των 25 ημερών. Αυτό είναι το ένα μέρος του προβλήματος ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών.

Το δεύτερο αφορά το επίπεδο της Πατρινής ομάδας αλλά και το ότι είναι άγνωστο πώς θα παρουσιαστεί. Για τη σκιαγράφηση του αντιπάλου, οι «κίτρινοι» άντλησαν οπτικό υλικό από τους ευρωπαϊκούς αγώνες του συγκροτήματος του Μάκη Γιατρά καθώς στο πλαίσιο του ελληνικού Πρωταθλήματος αγωνίστηκαν μόλις μία φορά (απέναντι στον ΠΑΟΚ) και σ’ αυτή μάλιστα είχαν τις απουσίες των Ραντίσεβιτς, Γιαννόπουλου ενώ δύο ακόμη παίκτες έπαιξαν με προβλήματα τραυματισμών. Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Χάρης Γιαννόπουλος θα βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να παραταχθεί ο Προμηθέας πλήρης για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Μέσα από τη σκιαγράφηση του αντιπάλου, το τεχνικό επιτελείο στάθηκε περισσότερο στην ανάγκη της αμυντικής συνέπειας καθώς ο Προμηθέας είναι ομάδα η οποία σκοράρει άνω των 78 πόντων κατά μέσο όρο, ενώ έχει παρουσιάσει δείγματα ευάλωτης άμυνας. Πάνω σ’ αυτό το κομμάτι έχει εστιάσει ο Σάββας Καμπερίδης και ειδικά στην περιφερειακή άμυνα καθώς οι Πατρινοί πλησιάζουν τα 10 τρίποντα ανά παιχνίδι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.