Focus στον Νάρεϊ από Μπότο

Metrosport Team25 Ιουνίου 2022

Ο Ζοσέ Μπότο θέλει να τελειώσει τη «δουλειά» με τον Νάρεϊ και εκεί πλέον επικεντρώνει το ενδιαφέρον του με δεδομένο πως όλες οι άλλες υποθέσεις είτε έχουν κλείσει είτε θεωρούνται τελειωμένες (περίπτωση Νάσμπεργκ). 

Ο επιθετικός της Φορτούνα είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και ο αθλητικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι αισιόδοξος πως ο παίκτης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα. 

Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έρθει και η χρυσή τομή με τη Φορτούνα που γνωρίζει πολύ καλά πως επιθυμία του Νάρεϊ είναι να πάει στην Τούμπα. 

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες υπήρξε άλλο ένα δημοσίευμα από την Γερμανία που ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως ο Νάρεϊ επιθυμεί να πάρει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και να αποχωρήσει από την Φορτούνα. 

Στον τίτλο του κειμένου μάλιστα υπάρχει και ο ξεκάθαρος τίτλος: «Οι λόγοι που ο Νάρεϊ θέλει να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ». Ο Μπότο έχει βάλει ως στόχο να έρθει σε συμφωνία με τον Αλοφς. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία η πώληση ποδοσφαιριστών είναι μονόδρομος για τον Κλάους Αλοφς αφού ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα έχει συγκεκριμένο μπάτζετ για μεταγραφές και έτσι η… σφικτή πολιτική στον προϋπολογισμό είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του να αποκτήσει τον Νάρεϊ. 

Χθες αξίζει να σημειωθεί πως από το ρεπορτάζ της γερμανικής ομάδας υπήρξε η ενημέρωση πως ο Νάρεϊ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την προπόνηση και πιθανώς να πρόκειται για μυικό αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ανησυχία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.