Φλύαρος και soft ο ΠΑΟΚ, αν δεν παίξεις, δεν κερδίζεις...

Γιώργος Ζαΐρης24 Οκτωβρίου 2022


Θα ήταν άδικο να προσπεράσω τους τραυματισμούς των Λύρατζη-Τσαούση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα τους επικαλεστώ για να δικαιολογήσω την ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Προς τιμή τους ούτε οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τους επικαλέστηκαν με πρώτο τον Κούρτιτς που είπε πως δεν είναι δυνατόν αυτός και οι συμπαίκτες του να μπαίνουν χαλαρά στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο Λουτσέσκου κράτησε την ίδια ενδεκάδα, η Τούμπα ήταν «ζεστή» αλλά είδε έναν φλύαρο και πολύ soft ΠΑΟΚ. Και φυσικά όταν δίνεις δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει, αυτός θα το εκμεταλλευτεί. Ακόμη και όταν μιλάμε για μια ομάδα που ήρθε στην Τούμπα με 9 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Και κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίζει για το ότι ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, πέτυχε δυο γκολ και πήρε το βαθμό. Εχασε δυο βαθμούς και αυτό πρέπει να κρατήσουν όλοι στο τέλος της ημέρας.

Υπάρχει κάτι θετικό από το χθεσινό ματς για τον ΠΑΟΚ; Προσωπικά θεωρώ πως είναι η παρουσία του Κωνσταντέλια και του Σβαμπ. Ο πρώτος ήταν πολύ δραστήριος και ουσιαστικός [κέρδισε το πέναλτι έστω και αν ήρθε μέσα από το VAR], ο δεύτερος έκανε τις σωστές σέντρες ασχέτως αν ο Ολιβέιρα τις σπατάλησε.

Φυσικά η επόμενη μέρα είναι το ματς με την ΑΕΚ αλλά πώς πας εκεί; Λύρατζης και Τσαούσης είναι σίγουρα εκτός. Ο Βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει, ο Ράφα Σοάρες δεν ξέρω αν... θέλει και ουσιαστικά έχεις μόνο τον Σάστρε που έμεινε στην εμφάνιση που έκανε στο Γ. Καραϊσκάκης.

Υπάρχει η λύση του Αντρίγια; Και αυτός έφυγε τραυματίας. Αλλά και πάλι τον ψάχνουμε τον παλιό καλό Αντρίγια. Ασχέτως αν χθες αναγκάστηκε να παίξει αριστερό μπακ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε έναν βαθμό αλλά έχασε πολλά περισσότερα χθες. Κυρίως την ευκαιρία να μείνει σε επαφή με την δεύτερη θέση. Γιατί αν η ΑΕΚ κερδίσει σήμερα τον Λεβαδειακό θα φύγει στους πέντε. Και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Για αυτό πονά και εκνευρίζει η χθεσινή ισοπαλία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.