Φλωρίδης: «Χρειάζεται αποφασιστική πολιτική βούληση για να αλλάξει η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Φλωρίδης, με τον πρώην πολιτικό να μιλάει για τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και την πολιτική παρέμβαση σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως χρειάζεται να υπάρξει αποφασιστική παρέμβαση για να αλλάξει κάτι.

Αρχικά ανέφερε: «Υπάρχει ένα άμεσο θέμα που είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα πρέπει να υπάρξει ισονομία για όλες τις ομάδες με διαιτητές υψηλού επιπέδου σε όλα τα παιχνίδια. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να αποκατασταθεί η ηρεμία και η εμπιστοσύνη. Συμφωνώ με την κίνηση του πρωθυπουργού, γιατί αντιλαμβάνεται το βάρος που υπάρχει. Χρειάζεται μία προσοχή από όλους και μόνο με διαιτητές υψηλού επιπέδου και κύρους μπορούν να το πετύχουν αυτό».

Ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει και ένα μόνιμο πρόβλημα, αν θέλουμε να πάμε στην οριστική επίλυση του προβλήματος, θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι μεγάλοι για να πάει η διαχείριση του σε μία ανεξάρτητη αρχή από ανθρώπους με κύρους, από πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουν αποστάσεις από όλες τις ομάδες».

Για την πολιτική παρέμβαση, σημείωσε: «Όταν η πολιτική εξουσία αποφασίζει να επιβάλει κάτι, το κάνει. Χρειάζεται αποφασιστική πολιτική βούληση για να αλλάξει η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.