Φλιώνης: «Στόχος κάθε αθλητή η κλήση στην Εθνική»

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2020

Η παρθενική εμφάνιση του Δημήτρη Φλιώνη στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος είναι γεγονός καθώς ο νεαρός πλέι μέικερ του Άρη θα βρίσκεται στο Σαράγεβο για τα δυο παιχνίδια της «επίσημης αγαπημένης» με Λετονία (27/11) και τη Βουλγαρία (29/11). 

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για αυτόν η συγκεκριμένη κλήση, ωστόσο έσπευσε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Τολιόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε. Υπενθυμίζεται πως ο τραυματισμός αυτός οδήγησε τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην επιλογή του Δημήτρη Φλιώνη.

Ο διεθνής γκαρντ είπε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης: «Είναι μεγάλη τιμή. Αποτελεί στόχο για κάθε αθλητή, να είναι στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτυγχάνεται. Θα ήθελα, όμως, να ευχηθώ περαστικά στον Βασίλη Τολιόπουλο, τη θέση του οποίου θα πάρω στην Εθνική και να επιστρέψει το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους».

Ο Φλιώνης είναι από τους παίκτες που δουλεύουν σκληρά, όχι μόνο στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και η κλήση στην Εθνική ομάδα αποτελεί μια ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών του τα τελευταία χρόνια. «Είναι σίγουρα μια επιβράβευση, όμως, η εξέλιξη αυτή σου δίνει κίνητρο να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο και να δουλεύεις καθημερινά πιο εντατικά. Αυτό που θέλω, είναι να παίζω καλά και να μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου, τον ΑΡΗ να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», κατέληξε ο παίκτης των «κίτρινων».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.