Το First Dates επανήλθε στην τηλεοπτική ζωή των τηλεθεατών, μέσω του Star Channel, και ήδη διάφορες περιπτώσεις κάνουν... παρέλαση, αναζητώντας τον έρωτα μπροστά στις κάμερες. Όπως η Μικαέλα, η οποία είχε date με τον Ραφαήλ. Η κριτική της ήταν πολύ σκληρή και κάπως «στεγνή», βάζοντάς του κάκιστη... βαθμολογία.
Ο Ραφαήλ, σε κάποια φάση, ζήτησε από τη Μικαέλα να είναι ειλικρινής και να του δώσει βαθμολογία με μονάδα μέτρησης το 10. Η απάντησή της; Σκληρή, αλλά τουλάχιστον ειλικρινής, άσχετα αν δεν άρεσε σε μερίδα του κόσμου, όσα υποστήριξε η συμμετέχουσα στο παιχνίδι.
«Εμφανισιακά 1, συμπεριφορά 5. Μη με παρεξηγήσεις, αλλά θέλω μαλλί».
Ο Ραφαήλ, ο οποίος είναι... φαλακρός ήταν αρκετά ψύχραιμος, λέγοντας: «Τουλάχιστον εγώ έχω τρόπους», υπονοώντας ότι δε συμβαίνει το ίδιο με τη Μικαέλα.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube