Φινάλε με τρεις μεταγραφές στον Αρη

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2020

Ο Αρης έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και παρά την αλλαγή προπονητή είναι αήττητος, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια.

Σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται να καταφέρει ο Αρης να βγει εκ νέου στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να κάνουν φινάλε στη μεταγραφική περίοδο με εντυπωσιακό τρόπο. Κι αυτό γιατί εντός της ημέρας θα ανακοινώσουν τρεις μεταγραφές.

Αρχικά, ο Αρης συμφώνησε με τη Νότιγχαμ για τον Γιοάν Μπεναλουάν και έτσι δυναμώνει την αμυντική του γραμμή. Ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Επίσης, οι «κίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον Μάριο Σιαμπάνη που ανήκε στον Ολυμπιακό και θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας του φετινού ρόστερ. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Κυριακή 4/10 στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων» για να υπογράψει το συμβόλαιό του και αναμένεται η ανακοίνωση.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται και ο Ξαντέ Σίλβα. Ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έρχεται ως δανεικός από την Γουέστ Χαμ με οψιόν αγοράς, με τον Αρη να τα έχει βρει σε όλα και με την αγγλική ομάδα αλλά και με τον ποδοσφαιριστή.

Ετσι, ο Άρης στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου κλείνει το ρόστερ του με την απόκτηση των Σίλβα, Μπεναλουάν και Σιαμπάνη, αφού πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.