Φινάλε με μονόπλευρο κίνητρο σε απόδοση 2,20

Θανάσης Κυλώνης05 Δεκεμβρίου 2020

Εχοντας μπροστά μας την τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, το timing δείχνει ιδανικό για την κόντρα κάποιων «ευρωπαίων» που έχουν ματς-τελικούς σε λίγα 24ωρα.

Ξεκινώντας από τη Γαλλία, η Παρί παίζει μεσοβδόμαδα την πρόκρισή της στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, εντός συνόρων φέτος κάνει εύκολα γκέλες, ξόδεψε αρκετές δυνάμεις στο «Ολντ Τράφορντ» και η φορμαρισμένη Μονπελιέ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σήμερα. Οποιος δεν θέλει να πάει στην κόντρα του πολύ χαμηλού διπλού, κρατάει το αξιοπρεπές g/g & over κοντά στο 2.00, αφού μιλάμε για δυο ομάδες με πολλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά και με παράδοση μεγάλων σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Πολύ πιο λογικό το 1.55+ στο διπλό της Λυών στη Μετς. Ζευγάρι με σαφώς μεγαλύτερη διαφορά δυναμικής, η Λυών είναι ξεκούραστη ελλείψει Ευρώπης φέτος, έχει βρει ρυθμό φόρμα και πετυχαίνει τη Μετς στο… ξεφούσκωμά της. Μαζί με over 1,5 το διπλό πάει στο αξιοπρεπές 1.85+. Από Β’ Γαλλίας, δυο επιλογές. Το g/g του 2.00 στο ντέρμπι κορυφής Τρουά – Παρί θεωρώντας δύσκολο στατιστικά για την πρωτοπόρο Παρί να μείνει για 4ο σερί ματς «άσφαιρη» και ο άσος της ανεβασμένης Σοσό στο 2.20+. Ερχεται από δυο εξαιρετικές εμφανίσεις, την στιγμή που η Νανσί είναι στα χειρότερά της και δίνει σήμερα το 4ο παιχνίδι της μέσα σε 11 μέρες.

Στη Γερμανία, λογικό φαβορί η πρωτοπόρος και ξεκούραστη Μπάγερν στο ντέρμπι κορυφής με τη Λειψία, που… έφτυσε αίμα για να κερδίσει την Μπασάκ στην Πόλη και παίζει μεσοβδόμαδα έναν ακόμα «τελικό» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Βαυαροί δέχονται γκολ εδώ και 8 σερί παιχνίδια, το 1.45 του άσου πάει στο 2.30 συνδυαστικά με g/g. Και δυο άσοι ρίσκου άνω του 3.50. Η Φράιμπουργκ με την… πελάτισσά της Γκλάντμπαχ (τρομερή εντός έδρας παράδοση), η οποία τα έδωσε όλα κόντρα στην Ιντερ και ακολουθεί νέο crash test στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και η Αϊντραχτ που πετυχαίνει τη Ντόρτμουντ κουρασμένη και χωρίς τους ηγέτες της Χάαλαντ, Χούμελς και Τσαν.

Απ’ τα δικά μας «χωράφια», κρατάω το g/g του 2.10 στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ. Η Ενωση μπάζει από παντού, ο Παναθηναϊκός με τον Μπόλονι αρχίζει κι ανεβαίνει, κοινή έδρα το ΟΑΚΑ, μού αρκούν.

Και κλείνω με Σουηδία, όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική το μεσημέρι της Κυριακής. Κρατάω ζεστά τον άσο της Φάλκενμπεργκ στο 2.20, με την εντελώς αδιάφορη αν και φορμαρισμένη Μιάλμπι. Αν κερδίσει και την ίδια ώρα χάσει η Καλμάρ από την 3η Χάκεν, πάει στα μπαράζ σωτηρίας, αφού ευνοείται σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Το θετικό για την Φάλκενμπεγκ είναι πως η Χάκεν θέλει μόνο νίκη για να βγει στην Ευρώπη, αφού σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την 4η Νόρσεπινγκ που υποδέχεται την υποβιβασμένη Χέλσινγκμποργκ, υστερεί.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΤΡΟΥΑ – ΠΑΡΙ G/G

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 DNB

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1 DNB

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΛΕΙΨΙΑ 1 & G/G

ΣΟΣΟ – ΝΑΝΣΙ 1

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G & OVER

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΜΙΑΛΜΠΙ 1

ΑΝΖΕ – ΛΟΡΙΑΝ 1

ΑΕΚ – ΠΑΟ G/G

ΜΕΤΣ – ΛΥΩΝ 2 & OVER 1,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.