Φινάλε με ισοπαλία και τρίτη θέση για τον Άρη

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Μαΐου 2021

Μια πετυχημένη, από άποψη επίτευξης στόχων, σεζόν ολοκληρώνεται για τον Αρη σήμερα. Η τελευταία υποχρέωση της ομάδας είναι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, απ’ όπου φέτος πέρασε δύο φορές νικηφόρα. Αυτό θέλει να κάνει και σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ, προκειμένου να τερματίσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πραγματοποιήσει ένα “γλυκό” φινάλε στο Πρωτάθλημα. Θα είναι μία νίκη για το γόητρο και το πρεστίζ της ομάδας, αλλά από την άλλη θα είναι και μία νίκη επιβράβευσης των ποδοσφαιριστών για την προσπάθειά της σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Ο βασικός στόχος της ομάδας εξάλλου ήταν η έξοδος στην Ευρώπη για τρίτη συνεχόμενη χρονικά, και επετεύχθη μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. 

Ο επόμενος στόχος, ο οποίος προέκυψε στην πορεία λόγω της εντυπωσιακής σεζόν στην κανονική διάρκεια, ήταν η κατάκτηση της 2ης θέσης. Από τη στιγμή που χάθηκε, όμως, με την ήττα στην Τούμπα, οι ποδοσφαιριστές του Αρη είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένα τελευταίο καλό παιχνίδι και να τερματίσουν στην τρίτη θέση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.