Final 4 Κυπέλλου: Αίσθηση... κανονικότητας με 2.000 θεατές

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα με την πληρότητα των γηπέδων υπήρξε όσο αφορά το Final 4 Κυπέλλου μπάσκετ, που θα διεξαχθεί στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου, καθώς το αίτημα της ΕΟΚ έγινε δεκτό και στο γήπεδο θα βρεθούν 2.000 θεατές.

Τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού αναφέρουν πως η πληρότητα των γηπέδων πρέπει να είναι 10% και μάξιμουμ 1000 θεατές. Η ΕΟΚ όμως έστειλε αίτημα να αυξηθεί αυτός ο αριθμός, καθώς το FInal 4 επιστρέφει μετά από 18 χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ και πρέπει να αποτελεί γιορτή του αθλήματος.

Η Ομοσπονδία είχε στο πλευρό της τέσσερις διοικήσεις των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση ( Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Προμηθέας ). Βέβαια, στην απέναντι πλευρά υπήρχε και αντίθετη γνώμη της αστυνομίας.

Αναμένεται τις επόμενες ώρες και η επίσημη ανακοίνωση από το αρμόδιο υπουργείο. Το γήπεδο στα "Δύο Αοράκια" έχει χωρητικότητα 5.500 θέσεις, και αρχικά θα έδιναν το παρών στις κερκίδες 500-550 θεατές, πλέον αυτό άλλαξε κα οι ομάδες θα έχουν στο πλευρό τους 2.000 φιλάθλους.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι τέσσερις ΚΑΕ θα έχουν 500 προσκλήσεις η καθεμία και απομένει να φανεί πως θα τις μοιράσουν, καθώς την Παρασκευή (18/2) και οι 4 ομάδες αγωνίζονται στο γήπεδο του Ηρακλείου με διαφορά τριών ωρών από τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.