Φήμες για μεταγραφή του Σφιντέρσκι, πόσο τον κοστολογεί η Σάρλοτ

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκεται από πέρυσι τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ και στη Σάρλοτ, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του 5 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Πολωνού. Ο 25χρονος επιθετικός πριν προλάβει να συμπληρώσει ένα χρόνο στη νέα του ομάδα άρχισαν οι φήμες για μεταγραφή του και επιστροφή πάλι στην Ευρώπη.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο με την ομάδα του, όσο και με την Εθνική Πολωνίας τράβηξαν τα βλέμματα πολλών συλλόγων σύμφωνα με πληροφορίες του Piotr Wołosik από την "Przegląd Sportowy".

Ο Μάριους Πιεκάρσκι, ο μάνατζερ του Σφιντέρσκι, αποκάλυψε πως είδε ομάδες ερευνούν την περίπτωση του πελάτη του, ειδικά μετά το καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Ουαλία και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Βέβαια, όπως αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος Wołosik, η Σάρλοτ δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τον Πολωνό χωρίς να βγάλει κέρδος, με τον αμερικανικό σύλλογο να κοστολογεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ τον 25χρονο φορ. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει γίνει σαφές αν υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης για τον ΠΑΟΚ.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στο οποίο συμμετέχει η Πολωνία, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μεταγραφή του Σφιντέρσκι. Και μπορεί στην παρούσα φάση τα 15 εκατ. ευρώ να μοιάζουν πολλά, αλλά μετά το Μουντιάλ μπορεί και όχι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.