Επιστολή φορέων της Θεσσαλονίκης στον Μητσοτάκη που ζητά ολικό Lockdown!

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2020

Η επιδημιολογική κατάσταση της Θεσσαλονίκης φέρνει στο προσκήνιο νέα μέτρα, για τον περιορισμό στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Απόρρητη επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό φέρεται να έχει σταλεί την Παρασκευή, επιστολή την οποία φέρονται να υπογράφουν εκτός άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κανάλι του OPEN στην επιστολή οι υπογράφοντες τονίζουν “ότι επειδή το επιδημιολογικό προφίλ της πόλης είναι επιβαρημένο, κρίνεται αναγκαία η εφαρμογή μέτρων ολοκληρωτικού lockdown”.

Επίσης στο ίδιο κανάλι μιλώντας ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, σημείωσε ότι “εάν δεν ανακοπεί η σφοδρότητα του κύματος, τα νοσοκομεία δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και προφανώς πρέπει να υπάρξει ένα plan b” Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας την Παρασκευή έγιναν ακόμα 3.020 εισαγωγές στα νοσοκομεία, 390 σε ΜΕΘ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.