Φήμες, φήμες και... φήμες!

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Μαΐου 2020

Μπορεί ποδοσφαιρική δράση να μην έχουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο υπάρχουν φήμες για μετακινήσεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που θα...ταράξουν τα νερά!

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε όσα γράφονται.

Ο Αλέξις Σάντσες έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ίντερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το μέλλον του μόνο σίγουρο δεν είναι στο Μιλάνο, καθώς η Ρόμα εξετάζει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση, ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στο Ολίμπικο. Πέρα του Χιλιανού, οι τζιαλορόσι θέλουν να κρατήσουν για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν τον Σμόλινγκ.

Ένας εκ των αστέρων της Σίτι αναμένεται να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ. Ο λόγος για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος αν δεν συνεχιστεί το Τσάμπιονς Λιγκ ενδέχεται να εγκαταλείψει το Έτιχαντ. 

Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 70 εκατ. λίρες προκειμένου να ντύσει στα λευκά τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά.

Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νιούκαστλ θα φέρουν ηχηρά ονόματα στον σύλλογο. Ένα από τους παίκτες που θα κινηθούν οι «καρακάξες» είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου. 

Ο Γιόβιτς μπορεί να εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που του έφεραν και τη μεγάλη μεταγραφή στη Ρεάλ, αλλά η ομάδα της Μαδρίτης δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία του και θέλει να τον παραχωρήσει. 

Στο...ακουστικό βρίσκεται η Γουέστ Χαμ και μένει να δούμε αν ο Σέρβος φορ αφήσει την Ισπανία για να αγωνιστεί στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου. 

Πέρα, του Γιόβιτς, η «Βασίλισσα» θέλει να πουλήσει ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Μπαρτσελόνα είναι πρόθυμη να πουλήσει μερικά από τα μεγάλα της ονόματα και μέσα σε αυτά είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Λουίς Σουάρες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή της Λέστερ, Βιλφρέντ Ντιντί και την ίδια ώρα οι «αλεπούδες» θα κάνουν κίνηση για τον αμυντικό της Άρσεναλ, Κιέραμ Τιέρνει.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Telefoot», η Λιλ έχει πρόταση ύψους 85 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νιγηριανό επιθετικό, Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και τη Λίβερπουλ.

Νιούκαστλ, Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Λέστερ «σφάζονται» για τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ και μένει να δούμε αν οι «κόκκινοι διάβολοι» τον παραχωρήσουν ή τον δέσουν για περισσότερα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ».

Τον Σεμπάστιαν Άλερ έχει βάλει στο μάτι η Τσέλσι, η οποία είναι έτοιμη να βγάλει 40 εκατ. λίρες από τα ταμεία της προκειμένου να τον αποδεσμεύσει από τη Γουέστ Χαμ και να τον κάνει κάτοικο Στάμφορντ Μπριτζ.

Για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Ρεμς, Αξέλ Ντισασί, ενδιαφέρεται η Σαουθάμπτον, ενώ η Λιντς αν επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας θα επιδιώξει τη μεταγραφή του νεαρού γκολκίπερ της Λοριάν, Illan Meslier.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.