Φίλης: «Ο Σταύρος Σαράφης ήταν ένας παίκτης-σύμβολο»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Απόστολος Φίλης, και φίλος του Σαράφη, και μίλησε για την απώλεια του Καίσαρα και την φιλία χρόνων που συνέδεε τους δύο άνδρες. Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Μας συνδέει φιλία χρόνων, είχε κάνει τρομερό παιχνίδι στο Ελλάδα-Βραζιλία στο Μαρακανά. 

Βρεθήκαμε από το 1978-1981 ως συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ. Στην προετοιμασία συνήθως δένει η ομάδα, με τον Σταύρο γίναμε πολύ καλοί φίλοι, είχαμε δύο προετοιμασίες στη Γερμανία και μία στην Πορταριά που διεκόπη άδοξα λόγω σεισμών. Στο δωμάτιο ήμουν τρία χρόνια με τον Φουρτούλα» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Σταύρος ήταν ένας παίκτης-σύμβολο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταμάτησε το 1981 το ποδόσφαιρο. Βρεθήκαμε αντίπαλοι ως προπονητές, ήταν συνεργάτης σε πολλούς προπονητές στον ΠΑΟΚ εγώ στον Ολυμπιακό και μετά στις ακαδημίες. Μας είχε φιλοξενήσει στο κτήμα του στην Επανωμή, είχε βγάλει και ένα άλογο που ήταν να το αγοράσουμε όλοι οι παίκτες μαζί αλλά το αγόρασε τελικά ο Στράτος Διονυσίου, ο τραγουδιστής».

«Εγώ στα τρία χρόνια που ήμουν στον ΠΑΟΚ ο Σταύρος ήταν βασικός. Που να ξεχωρίσω κάποιο παιχνίδι μέσα σε 100 παιχνίδια που έπαιξε ο Σταύρος» κατέληξε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.