Φιλιππιάδης: «Το τέλος μιας διαδρομής»

Metrosport Team06 Αυγούστου 2022

Την απόφαση να μην ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πήρε ο Νίκος Φιλιππιάδης παρά μόνο θα βοηθάει συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. 

Αναλυτικά: «Μετά και το πέρασμά μου από όλες τις βαθμίδες της διαιτησίας ενεργά ως διαιτητής , αλλά και από διάφορες διοικητικές θέσεις ( Επιτροπή Εφέσεων Ε.Π.Ο ) - ( Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Π.Σ.Μ ) αποφάσισα να απομακρυνθώ καθ οιονδήποτε τρόπο οριστικά και αμετάκλητα και να μην ασχοληθώ με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας που αγάπησα , παρά μόνο θα βρίσκομαι πάντα κοντά και θα προσφέρω την βοήθειά μου όπως εγώ την εννοώ , σε κάθε κοινωνική και φιλανθρωπική εκδήλωση , συμμετέχοντας ακόμη και ενεργά ( διαιτητεύοντας ) κάθε φορά που θα μου ζητηθεί.

Υ.Γ 1 Εύχομαι περισσότερες επιτυχίες και προόδους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας. Υ.Γ 2 Ένα μεγάλο ταπεινό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία για την άριστη και ειλικρινή συνεργασία που μας συνέδεε όλα αυτά τα χρόνια. Νίκος Φιλιππιάδης Τέως Διεθνής Διαιτητής Ποδοσφαίρου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.