Φιλίποφ: «Ευχαριστώ για όλα την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2020

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Ντίμα Φιλίποφ χωρίζουν. Ο Ουκρανός άσος μέσα από τα social media ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν και αποχαιρέτησε το σύλλογο, τους παίκτες και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.

Χαρακτηριστικά σημειώνει: « 2 μαγικά χρόνια.... Όσο και δύσκολα να είναι ήρθε η ώρα για το αντίο... Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ , όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα, τους προπονητές και το staff για τις στιγμές που μοιραστήκαμε μέσα και έξω από το γήπεδο αυτά τα 2 φοβερά χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ.Αντώνη Τσαλόπουλο για την στήριξη και για όλα όσα έκανε για την ομάδα. Σωτήρης Λουτζούδης και Βαγγέλης Ποζατζίδης σας ευχαριστώ, ξέρετε εσείς. Μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου πάντα θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

 Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένεια του κ.ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ , για την τεράστια στήριξη που έδωσαν σε εμένα και στην οικογένεια μου. Συνέχισε να κάνεις ακόμα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ boss. Καλή επιτυχία ΠΑΟΚ και εις το επανιδείν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΟΚ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.