Φιλικό σαν... επίσημο για τον Άρη

Μάνος Χατζάκης05 Σεπτεμβρίου 2020

Οι συνθήκες το έφεραν έτσι, ώστε το αποψινό (19:00) φιλικό με τον Βόλο να έχει τη μορφή επίσημης αναμέτρησης, καθώς θα διεξαχθεί λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχονται τη θεσσαλική ομάδα και κάνουν κάτι σαν πρόβα τζενεράλε ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία στο "Κλ. Βικελίδης".

Αρα, το σημερινό έχει τη σημασία του, καθώς αντιμετωπίζουν ομάδα Super League, η οποία δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Ευκαιρία, λοιπόν, για τον Μίκαελ Ένινγκ, προκειμένου να πραγματοποιήσει και δοκιμές, αλλά και να τεστάρει την ετοιμότητα όσων προορίζει για βασικούς κόντρα στην ομάδα από τη Φθιώτιδα. Το σίγουρο είναι ότι οι κινήσεις, που έγιναν ήταν οι επιθυμητές και σε ποσότητα, αλλά και ποιότητα, άρα οι εναπομείνασες δεν αλλάζουν κατά πολύ το πλάνο του Γερμανού.

Λογικό είναι τα βλέμματα να στραφούν, ως έναν βαθμό, στους Κριστιάν Λόπεθ, ο οποίος θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, τη βασική επιλογή κόντρα στη Λαμία και Αλί Αντέμ. Τα αποκτήματα είναι αρκετά και τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι συγκεκριμένα μεν, ενθαρρυντικά δε. Αρα, η τεχνική ηγεσία των "κιτρινόμαυρων" περιμένει από τους παίκτες της να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα, δεδομένου ότι οι μέρες περνούν και η πρώτη επίσημη μάχη είναι στα... κοντά.

Κοντά σε τερματοφύλακα

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες παραμένουν ίδιες, το τελευταίο διάστημα, και επικεντρώνονται στην απόκτηση τερματοφύλακα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με τρεις κίπερ, ωστόσο ένας εξ' αυτών είναι πιο κοντά συγκριτικά με τους συναδέλφους του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα αργήσει η μέρα της τελικής συμφωνίας, ώστε να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο. Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς θα ασχοληθούν τόσο με την απόκτηση δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού, όσο και με νεαρό φορ με τον οποίο επίσης γίνονται συζητήσεις το τελευταίο διάστημα.

Εν αναμονή Χατζισαφί

Θέμα ωρών φαντάζει και η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Εσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός διεθνής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Τρακτόρ Σασί και ετοιμάζεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να οριστικοποιήσει τη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους". Πιθανότατα, θα δηλωθεί και στην επίσημη λίστα για την Ευρώπη, έχοντας προλάβει να κάνει και ορισμένες προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.