Φιλικό «καμπανάκι» για τον αργό ΠΑΟΚ, μόνο κέρδος οι «νέοι»

Γιώργος Καραγιάννης07 Αυγούστου 2020

Ο Ατρόμητος πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα των εξετάσεων στην αποστολή του «δικεφάλου του βορρά» και έδωσε και το δικό του τελικό ΟΚ για να διεξαχθεί το απογευματινό φιλικό στο Πανθεσσαλικό (19:30, Metropolis 95,5, Novasports 1).

Υπό άλλες συνθήκες, ίσως ασχολούμασταν με το ντεμπούτο του Σβαμπ και την εικόνα που θα άφηναν οι δανεικοί παίκτες στην επιστροφή τους στην ομάδα, όμως;, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ 25 ή 26 Αυγούστου πρέπει να είναι έτοιμος για το κρίσιμο ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League, το συγκεκριμένο ματς αντιμετωπίζεται ως τεστ προόδου για τον Δικέφαλο που ρέπει να βγει θετικό.

Πόσο μάλλον όταν ο Φερέιρα επιχειρεί να παρουσιάσει έναν ΠΑΟΚ με διαφορετικό στιλ. Έτσι, θα δούμε στην πράξη πόσο σωστά θα λειτουργήσει το σχήμα με τους τρεις μέσους και φυσικά δοκιμές όπως αυτή του Λημνιού σε ρόλο φουλ μπακ, απόντος και του Ροντρίγκο. Επιπλέον, θα φανεί πόσο ο Αυστριακός θα βελτιώσει το παραγωγικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν και οι ανέτοιμοι Ίνγλασον, Πέλκας, Αουγκούστο και θα φανεί κι αν θα προφυλαχτεί ο Κρέσπο ή ίσως και κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ θα κάνει και πρωινή προπόνηση στην Πορταριά εκεί που ο Φερέιρα ίσως φανερώσει τις σκέψεις του για το φιλικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.