Φιλική... τριάρα για τον Μακεδονικό!

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στα φιλικά προετοιμασίας πέτυχε ο Μακεδονικός, που επικράτησε με σκορ 3-0 εις βάρος του πρωταθλητή Χαλκιδικής, ΑΟ Χανιώτης.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην έδρα των «πρασίνων» το απόγευμα της Τετάρτης (14/09), ο Γιώργος Αμανατίδης και το επιτελείο του έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές και σε όλη την τριάδα τερματοφυλάκων, δοκιμάζοντας ζευγάρια και σχηματισμούς.

Τα «Τσακάλια» ξεκίνησαν δυναμικά απέναντι στον νωχελικό Μακεδονικό και κέρδισαν πέναλτι στο 6ο λεπτό, με τον Στέφανο Γουναρίδη να αποκρούει και να διατηρεί το 0-0 σε εκείνο το σημείο του αγώνα.

Οι ισορροπίες άλλαξαν αμέσως, με τους γηπεδούχους να επιβάλλονται και να κυριαρχούν, δημιουργώντας ευκαιρίες με Σαραντίδη, Σάντσεθ, Ζαννάκη και Μιλισάβλιεβιτς, ενώ ακόμη και οι μεσοαμυντικοί, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος και Τσουκάνης, δοκίμασαν να σκοράρουν δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο 29ο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ του Μιχάλη Ζαννάκη ο Χρήστος Λισγάρας βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα των «πρασίνων» και έγραψε το 1-0. Ακολούθησε και δεύτερο τέρμα, πριν την ανάπαυλα, όταν ο Άνχελ Σάντσεθ έσπασε ωραία την μπάλα στην περιοχή και ο Μίλος Μιλισάβλιεβιτς έκανε το 2-0, ανοίγοντας με τη σειρά του λογαριασμό στην Πολίχνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μια νέα 11άδα παρατάχθηκε για τον Μακεδονικό (με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Ιωαννίδη που διατήρησε τη θέση του έχοντας μπει στο παιχνίδι στο 30ό λεπτό), με το σκορ να διευρύνεται κατά ένα τέρμα, μετά από υπέροχη ασίστ του Γιώργου Γαρύφαλλου και γκολ από τον Λούκα Μπουλάτοβιτς.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Μακεδονικό είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (17/09), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, ομάδα που θα ανταγωνιστεί τους «πρασίνους» και στον 1ο Όμιλο της Super League 2. Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί με εισιτήριο κόστους 5€.

Η σύνθεση του Μακεδονικού:

1ο ημίχρονο: Γουναρίδης (30′ Ιωαννίδης), Μπρατσιάνι, Σαραγιώτης, Λισγάρας, Τσουκάνης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Ζαννάκης, Μιλισάβλιεβιτς, Σάντσεθ, Σαραντίδης.

2ο ημίχρονο: Ιωαννίδης (60′ Καζέλης), Χασάνογλου, Κοτταρίδης, Γιαννούσης, Τοπουζίδης (75′ Γρηγοριάδης), Γουνόπουλος, Γαρύφαλλος, Ανθουλάκης (75′ Ιωακειμίδης), Μπουλάτοβιτς, Σιμόνι, Ταχματζίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.