Φιλική τριάρα για τη Δόξα Δράμας

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Αυγούστου 2021

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ η Δόξα Δράμας επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρας.

Το άλλο τέρμα της ομάδας του Κατσαβάκη σημείωσε ο Μουδούρογλου, που είχε και δοκάρι, ενώ δύο ασίστ είχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μαυραετών», Χρήστος Ελέζι.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ:
Γκαϊδατζάκης, Ι. Παπαδόπουλος, Τσομαχασβίλι, Γάκης, Κουτζαβασίλης, Θεοδωρίδης, Γκούμας, Λιάρας (19΄ λ.τ. Φυλακτούδης), Γκίκα, Καρυοφύλλης, Ηλιόπουλος.

Έπαιξαν και οι Κουτογλίδης, Τζαμπέγια, Ζιάκας, Γ. Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Τζοβάρας και Κωνσταντινίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ:
Συλλέκτης (70΄ Κολιοφούκας), Τάσιος (65΄ Μπαβέλης), Στ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης (86΄ Ρεμπετσιώτης), Kαλλίδης, Παπαϊωάννου (46΄ Καραγιάννης), Ελέζι (80΄ Ρούτσης), Οικονομίδης (70΄ Κοντογιαννόπουλος), Αποστολίδης (60΄ Πετρίδης), Μουδούρογλου (74΄ Κυριακίδης), Β. Παπαδόπουλος.

Κατσαβάκης: «Προχωράμε με αυτοπεποίθηση»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Δόξας, Μάκης Κατσαβάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς στο μεγαλύτερο διάστημα. Ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν κινδυνέψαμε καθόλου στην εστία μας. 

Οι αρκετές αλλαγές ίσως μας έκαναν να χάσουμε το συντονισμένο πρέσινγκ που διαθέταμε. Μετά απειληθήκαμε σε κάποιες περιπτώσεις και δεν πρέπει να υποπίπτουμε σε τόσα φάουλ έξω από την περιοχή μας, από τέτοια φάση ήρθε το γκολ του αντιπάλου. Κάναμε πολλές φάσεις. Χρειάζεται προσοχή, διορθώνουμε πράγματα και προχωράμε με αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Νίκος Καραμπετάκης, είπε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό για εμάς, με έναν αντίπαλο που είναι πιο έτοιμος. Μας πίεσε ψηλά και μας προκάλεσε προβληματισμούς. Ήταν ανώτερη η Δόξα στο πρώτο μέρος και δε βρήκαμε λύσεις στο επιθετικό πρέσινγκ της. 

Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και εν μέρει ισορροπήσαμε. Ανταποκριθήκαμε καλύτερα στο τελευταίο μισάωρο. Ήταν φιλικό με καλό ρυθμό, με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Ένα παιχνίδι σημείο αναφοράς για εμάς, για τις αδυναμίες που πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε. 

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες και ευχαριστούμε τη Δόξα που μας έκανε την τιμή να έρθει να παίξουμε αυτό το φιλικό. Της εύχομαι καλή χρονιά και να υλοποιήσει τους στόχους της».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.