Φιλική πεντάρα του Ατρόμητου στον Ολυμπιακό

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2020

Ολυμπιακός και Ατρόμητος κοντραρίστηκαν σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους Περιστεριώτες να κατακτούν τη νίκη με σκορ 5-2! Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο Νταμίρ Κάναντι έκαναν πολλές δοκιμές, ενώ, πρέπει να σημειωθεί, ότι οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.  

Μόλις στο 8’ ο Ατρόμητος έκανε το 0-1 με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είδε τον Σα εκτός εστίας και έκανε το σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Στο 23’ ο Ενσαλίβα σε αντεπίθεση σημείωσε το 0-2. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 1-2 με πέναλτι του Βαλμπουενά στο 41’, το οποίο κέρδισε ο Μπρούμα. Αμέσως ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 1-3 με κεφαλιά του Τομάσεβιτς.  

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 58’ ο Πέπε μείωσε σε 2-3, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ατρόμητος απάντησε και στο 74’ πέτυχε το 2-4 με τον Μανούσο, ο οποίος σκόραρε στην επαναφορά μετά από την απόκρουση του Σα σε κεφαλιά του Ραμπέγιο.  

Το τελικό 2-5 έγραψε ο Ζάννης στο 86′ με κεφαλιά, ενώ στο 88′ ο Σουντανί με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι.  

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (84′ Καραργύρης), Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Μπα, Χριστοφιλόπουλος (71′ Νικόλης), Χολέμπας (46′ Κίτσος), Εμβιλά (71′ Μπέλιτς), Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Βαλμπουενά (58′ Τσάβος), Σουντανί.  

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Γκαλβάο, Χαρίσης (46′ Γκάλο), Μουνίθ, Νάτσος (46′ Ραμπέγιο), Νταβιώτης (46′ Οικονομίδης), Στρούγγης (80′ Ζάννης), Τομάσεβιτς (80′ Αθανασίου), Ενσικουλού (46′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (58′ Ανδρούτσος), Μάτιτς (46′ Τριμμάτης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.