Ξάνθη-Ολυμπιακός Β' 3-1, υπό την παρουσία Μπιλ Πάππας!

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2021

Την νίκη με 3-1 πήρε ο ΑΟΞ και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας και πρώτο φέτος στο Xanthi FC Arena, υπό το βλέμμα του Μπιλ Πάπας.

Οι φιλοξενούμενοι που φορούσαν μπλε εμφανίσεις μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ, με τον Πινακά να νικάει τον Ίτσο για το 0-1 στο 9′. Η Ξάνθη ήταν κατά διαστήματα εντυπωσιακή και είχε άμεση απάντηση, καθώς αρχικά ισοφάρισε στο 24′ με τον Κρητικό ύστερα από ασίστ του Ιμπραΐμι για το 1-1, ενώ κατάφερε να πάρει προβάδισμα πριν την ανάπαυλα με τον Μπάτζιο, μετά από την δεύτερη ασίστ του Ιμπραΐμι για το 2-1 στο 41′.

Στο β’ μέρος ήταν η σειρά του Πλατέλλα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο να μοιράσει την ασίστ, με τον Βιθέντε να εκτελέι στο 68′ για το 3-1 και το πρώτο του ανεπίσημο γκολ με τον ΑΟΞ, σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης. Στην επανάληψη οι δύο προπονητές σταδιακά χρησιμοποίησαν διαθέσιμους ποδοσφαιριστές βγάζοντας τα δικά τους συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας τους.

Πέρα από τα γκολ, η Ξάνθη είχε δοκάρι με το σουτ του Μονρόζ στο 15ο λεπτό, την χαμένη ευκαιρία του ίδιου στο 21′ και την κεφαλιά του Μιχαήλ στο 22′. Επίσης, στο 34′ το φάουλ του Κωστή πέρασε άουτ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφυλάς της ΕΠΣ Έβρου, στον οποίο αναζήτησαν άλλοθι για την ήττα τους στο τέλος οι φιλοξενούμενοι, ενώ είχε ως βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Χρυσέλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος (89′ Πολίμος), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης (61′ Φαζός), Ουνγιαλίδης (80′ Δημητριάδης Τ.), Βιθέντε, Θυμιάνης (82′ Mόνζε), Τσέλιος, Μονρόζ (61′ Τζανακάκης), Κρητικός (46′ Γκινσάρι), Ιμπραΐμι (61′ Πλατέλλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Κίνκουε, Μπαγκαλιάννης, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Βοΐλης, Πινακάς, Κωστή, Νίκολιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν και οι Νίκας, Σαπουντζής, Ντόη, Τσέλιος Ανδρέας, Αποστολόπουλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.