Φιλική νίκη της ΑΕ Ευόσμου στο Κορδελιό

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2020

Νικηφόρα πέρασε από το Κορδελιό η ΑΕ Ευόσμου, καθώς επικράτησε 2-0 του τοπικού Οδυσσέα.

Στα του αγώνα, μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης το Κορδελιό έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Τυροβούζη. Στο 32΄η επικίνδυνη σέντρα του Καλλαϊδόπουλου κατέληξε άουτ.

Στο 32’ η επόμενη σημαντική ευκαιρία βρίσκει την ΑΕ Ευόσμου να κερδίζει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Μπαλλίου να εκτελεί και η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και το ημίχρονο έτσι να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καλαϊδόπουλος προσπάθησε να γίνει απειλητικός στο 63’ με τον Σπανόπουλο να μαζεύει τελευταία στιγμή τη μπάλα κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 72’ η ΑΕ καταφέρνει να κερδίσει πέναλτι,την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο Θωμαϊδης με τον Απαλάκη να του λέει όχι στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να αιφνιδιάσουν με ένα δυνατό σουτ στο 78’ και τον Σπανόπουλο να μπλοκάρει σταθερά. Στο 85’ ο Αποστολίδης ανοίγει το σκορ κάνοντας το 0-1 . Στο 88’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαφτσίδη, η μπάλα κοντράρει στα πόδια των αντιπαλων και καταλήγει στα δίχτυα του Απαλάκη γράφοντας το τελικό 0-2.

Οδυσσέας Κορδελιού (Βασίλης Κοντοθεοδώρου) : Απαλάκης, Δημηνάκης, Μπάκης, Καλαϊτζίδης, Τσάνι, Ιμπραχίμι, Τυροβούζης, Ιωάννου, Καλλαϊδόπουλος, Ελευθεριάδης, Φώτης

ΑΕ Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής) : Λέσι, Παχιός, Βουτσάς, Αποστολίδης, Δημόπουλος, Θωμαϊδης, Λαφτσίδης, Κουνουπάκης, Μπαλλίου, Κύρκου, Πεκρής

Επίσης αγωνίστηκαν οι :Σπανόπουλος, Ζαχαράκης, Καρανίκας, Μυλωνάς, Τσιτλακίδης

Από το σάιτ της ΑΕ Ευόσμου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.