Φιλική νίκη για τον Άρη επί του Πανσερραϊκού με Γκάμα

Metrosport Team25 Αυγούστου 2020

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες πήρε ο Άρης που επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού.

Μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρωτοβουλία για τον Άρη, στο τέλος οι φάσεις

Ο Άρης ανέλαβε αμέσως την πρωτοβουλία κόντρα στον Πανσερραϊκό που αμυνόταν σωστά και δεν άφηνε διαδρόμους στους πάικτες των «κιτρινόμαυρων».

Η πρώτη τελική για τον Άρη ήταν στο 29 με σουτ του Σάσα που κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Καβουσάκη.

Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ ανέβασε στροφές και μέσα σε πέντε λεπτά έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Αρχικά στο 37' ο Ροζ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Φετφατζίδη αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 41’, ο Άρης έχασε τεράστια τριπλή ευκαιρία. Ο Φετφατζίδης έκανε την ατομική ενέργεια, σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Καβουσάκης απέκρουσε, στην επαναφορά ο Μάνος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και στην δεύτερη επαναφορά πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Απείλησε ο Πανσερραϊκός, «μίλησε» ο Γκάμα

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που έχασε την πρώτη και μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς.

Στο 56’, ο Πέτρου βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουέστα που απέκρουσε το δυνατό του σουτ σε κόρνερ.

Ο Άρης προειδοποίησε με δεύτερο δοκάρι τους Σερραίους μετά από πλασέ του Φετφατζίδη και πέντε λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στο χέρι παίκτη του Πανσερραϊκού.Ο Πορτογάλος ευστόχησε στην εκτέλεση και έγραψε το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο 77’ ο Μαντσίνι υποχρέωσε τον Γουναρίδη σε δύσκολη επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά και λίγο αργότερα έγινε δέκτης πολύ σκληρού μαρκαρίσματος από τον Ψάλτη.

Για λίγο υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων που όμως έσβησε γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Στο 83 έσβησαν οι προβολείς του γηπέδου λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστερήσεις με νικητή τον Άρη.

Θυμηθείτε το live του metrosport.gr

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μίκαελ Ενινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης (46' Μπαγκαλιάνης), Γκανέα (71' Μαρμαρίδης), Σάκιτς (89' Μπακούτσης), Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα (71' Σενγκέργκης), Φετφατζίδης, Μαντσίνι (89' Μαρτίνες), Μάνος (46' Χατζηπιρπιρίδης).

Πανσερραϊκός (Αγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Γερολύμος, Καλί,Κασμερίδης, Ψάλτης, Όμο, Πέτρου, Τσιμίκας, Φάμπρι, Γκούρτσας.

Επαιξαν και οι: Γουναρίδης, Ντάλα Κόστα, Αναστασόπουλος, Παπαβασιλείου, Μασκανάκης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.