Φιλική νίκη για Ηρακλή, 5-1 τον Βαθύλακκο

Αχίλλειος Έξαρχος16 Σεπτεμβρίου 2020

Με νίκη συνέχισε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιβλήθηκε με 5-1 του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου σε ματς το οποίο διεξήχθη στο Πρόχωμα. 

Ο τεχνικός Γιώργος Ακριτόπουλος είχε και πάλι την ευκαιρία να προχωρήσει σε δοκιμές προσώπων και σχημάτων και γενικότερα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού και η παρουσία των Νίκου Πουρτουλίδη και Πέτρου Κανακούδη, οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή τους με τα «κυανόλευκα». Για την ιστορία τα γκολ του Ηρακλή πέτυχαν οι Πιπερτζής, Τσίτας, Μετάι, Εμμανουηλίδης και Κοβάτσης.

ΣΜΥΡΝΑΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ (Χωλίδης): Mυτακίδης, Σένε, Καρακατσάνης, Ζορμπάς, Γεωργούλας, Τσελεκίδης, Μαρμαρίδης, Ντουτζιάρης, Ατζαμιδάκης, Χαραλαμπίδης, Καραμουκίδης.

Έπαιξαν και οι Σαρηγιάννης, Κουρνανάς, Ρουμελιώτης, Κοσμίδης, Μανούσος, Τεκίδης, Τσερανίδης, Τοκατλίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ακριτόπουλος): Πέππας, Χατζηπαναγής, Βαλσαμάς, Κανακούδης, Παναγιωτίδης, Μαγκούτης, Παπαδημητρίου, Πιπερτζής, Μετάι, Πουρτουλίδης, Τσίτας. 

Έπαιξαν και οι Φουρκιώτης, Σαμανίδης, Καρακίτσος, Καπρίλης, Εμμανουηλίδης, Μάτικας, Κοβάτσης, Κοτίδης, Θεοδωρίδης και δύο υπό δοκιμή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.