Φιλική ήττα για τον Μακεδονικό στην Κατερίνη

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Οκτωβρίου 2022

Την ήττα με 1-0 από τον Πιερικό γνώρισε ο Μακεδονικός σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στην Κατερίνη. 

Ο Γιώργος Αμανατίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές δεν ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα τους ενόψει και της έναρξης του Πρωτάθληματος της Super League 2.

Το σκορ αδικεί σαφέστατα τους ''πράσινους'' αφού είχαν τρία δοκάρια, τα δύο από τον Μπουλάτοβιτς και το άλλο από τον Ζησόπουλο, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ που δέχτηκαν προήλθε από μία αδράνεια. 

Να σημειώσουμε ότι ο Μίλαν Λάλκοβιτς που εντάχθηκε πέρυσι στο δυναμικό του Μακεδονικού και αποχώρησε το καλοκαίρι, επέστρεψε στον σύλλογο και μάλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι. 

Η σύνθεση του Μακεδονικού: Ιωαννίδης (45′ Καζέλης, 75′ Γουναρίδης), Γιαννούσης (75′ Μπρατσιάνη), Κοτταρίδης (75′ Λισγάρας), Μπάγκολα (75′ Σαραγιώτης), Ρηγόπουλος (75′ Τσουκάνης), Μπουλάτοβιτς (75′ Ζαννάκης), Τσιλιγγίρης (75′ Λεωνιδόπουλος), Γουνόπουλος (75′ Παναγιωτούδης), Λάλκοβιτς (75′ Σάντσεθ), Ταχματζίδης (75′ Γαρύφαλλος), Ζησόπουλος (75′ Σιμόνι)

Φόρο τιμής σε Παύλο Δήμου

Με αφορμή τη σημερινή (8/10) φιλική αναμέτρηση μεταξύ Πιερικού και Μακεδονικού στην Ανδρομάχη Κατερίνης, φίλαθλοι των γηπεδούχων θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον αξιομνημόνευτο, Παύλο Δήμου, επιδεικνύοντας μια παλιά φανέλα του από την θητεία του στον Πιερικό και υπενθυμίζοντας στους παρευρισκομένους την σπουδαία του προσωπικότητα, την αγάπη που οι δύο σύλλογοι έτρεφαν για τον ίδιο! 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.