Φιλικες νίκες για Βόλο και Αστέρα

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2021

Με σκορ 2-0 επικράτησε σήμερα (4/9) ο Βόλος της «συμπολίτισσάς» του Νίκης, έκλεισε έτσι με θετικό πρόσημο τα καλοκαιρινά του φιλικά και πλέον μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της άλλης Κυριακής (12/9) όπου θα υποδεχθεί τη Λαμία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, δοκίμασαν πράγματα και εκείνο που έμεινε κυρίως από το παιχνίδι ήταν το πανέμορφο γκολ του Μπαρτόλο στο 19'. Ο Νίνης στο 57' διπλασίασε τα τέρματά τους, ενώ η ομάδα απώλεσε ευκαιρίες ώστε να διευρύνει το σκορ (π.χ. με τον Φεράρι).

Η σύνθεση του Βόλου ήταν η εξής: Κότνικ (46' Κλέιμαν), Πουρίτα (74ο Κούζντρα), Ρομέρο (46' Γκιουλέν), Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης (67' Μπαριέντος), Νίνης, Βοϊτκόφσκι (55' Τερεζίου), Φερνάντες, Μπαρτόλο (74' Μεταξάς), Ροσέρο.

Αήττητος ο Αστέρας στα φιλικά

Αήττητος (νίκες και μία ισοπαλία) ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης τα καλοκαιρινά του φιλικά, καθώς σήμερα (4/9) κέρδισε στην Καλλιθέα τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν καλύτερα, κυκλοφορούσαν την μπάλα, είχαν μία καλή στιγμή με τον Ριέρα και έφταναν μέχρι τα καρέ της «Ελαφράς Ταξιαρχίζς». Ο Βέρχουλστ όμως αντέδρασε σωστά τόσο στην προσπάθεια του Ισπανού όσο και σε εκείνη του Μουνάφο λίγο αργότερα. Ομως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβαρες στο 35' και ο Αστέρας άνοιξε τότε το σκορ.

Μέχρι την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο και απείλησαν σε μία περίπτωση με τον Ατιένθα, ενώ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Μπαράλες. Πάντως με την πάροδο του χρόνου και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άρχισε να ανεβάζει στροφές, ενώ στο ημίωρο ο Κάστρο αντικατέστησε τον Σαχλί.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε, ενώ και οι γηπεδούχοι (τυπικά) έδειξαν πιο απειλητικοί και έβγαλαν 1-2 ευκαιρίες με τους Ιωαννίδη, Παμλίδη. Ο Αστέρας είχε και εκείνος τις «στιγμές» του (Σίτο, Ριέρα), αλλά το 1-0 υπέρ του δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Για τον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ράιλι, Μαρτίνες, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Κότσαρης.

Για τον Αστέρα μετά την ανάπαυλα αγωνίστηκαν και οι Ιγκλέσιας, Τασουλής, Καπίγια, Μπενίτο, Γκόμες, Κρέσπι, Σανταφέ, Ντάικος,

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.