Φιλικές αγγαρείες…

Νίκος Κουλιανός11 Νοεμβρίου 2020

Η διακοπή των πρωταθλημάτων ήρθε σε μια στιγμή, που οι ομάδες είχαν βρει ρυθμό,οι παίχτες ανέβαζαν στροφές και εμείς οι παίχτες του στοιχήματος είχαμε αξιολογήσει την δυναμική των περισσότερων ομάδων. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι ν ασχοληθούμε με τις φιλικές αγγαρείες και τα παιχνίδια των Nations League. Πάμε να δούμε τα ματς που έχουν κάτι να μας δώσουν.

- ΒΕΛΓΙΟ – ΕΛΒΕΤΙΑ: Παρότι φιλικό οι δύο εθνικές έχουν πρόσφατα…προηγούμενα, καθώς υπάρχει το βαρύ 5-2 ,που δεν το χουν ξεχάσει σίγουρα οι Βέλγοι. Το ματς θα γίνει στο Λέουβεν, χωρίς θεατές και περιμένουμε ακόμα ένα χορταστικό ματς, όπως το συνηθίζουν άλλωστε οι δύο ομάδες. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, έχει στοιχηματική αξία.

- ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ: Φιλική αναμέτρηση στο άδειο «Γιοχαν Κρόιφ Αρένα» ανάμεσα σε δύο από τα λεγόμενα βαριά χαρτιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι ότι καμία δεν είναι καλά. Η Ολλανδία φτιάχνει κάτι νέο με τον Φρανκ ντε Μπουρ στον πάγκο, ενώ η Ισπανία προέρχεται από αγωνιστική επιθετική αφλογιστία καθώς μετρά 3 συνεχόμενα 0-1 γκολ. Παρότι δεν μου αρέσει να ποντάρω under, θεωρώ ότι έχει καλές τύχες.

- ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: Στην Κωνσταντινούπολη γίνεται αυτό το φιλικό,χωρίς θεατές το ματς και συγκρούονται δύο ομάδες που δεν πατάνε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Η Τουρκία μετρά 5 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ η τελευταία νίκης της ήταν επί της Ανδόρα. Κακό σερί και για την Κροατία που δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία σε όλα τα τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το 1-1 και βλέπουμε!

- ΣΕΡΒΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ: Μια ανάσα από τα τελικά του Euro για την Σερβία και την Σκωτία που θα ψάξουν την μεγάλη νίκη στον ένα από τους τελικούς του Nations League. Οι Σέρβοι έδειχναν χαρακτήρα με την Νορβηγία και πήραν μεγάλη πρόκριση κι έχουν πλέον το ψυχολογικό προβάδισμα καθώς το ματς θα γίνει στο Βελιγράδι, αλλά στο άδειο «Ράικο Μίτις». Η Σκωτία είναι σκληροτράχηλη ομάδα και παραμένει αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια της, χωρίς να παίξει ωστόσο με κάποιο μεγαθήριο. Θα ποντάρω στο Χ ημίχρονο καθώς το διακύβευμα είναι μεγάλο.

- Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Τελικος και στο Μπέφαστ με τον νικητή να κερδίζει την συμμετοχή του, στα τελικά του Euro. Οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες προκρίσεις στην διαδικασία των πέναλτι και όπως είναι λογικό αναμένεται να πέσουν κορμιά. Πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία, καθώς ο παράγοντας έδρα ουσιαστικά δεν υπάρχει κι εδώ. Ρίσκο με την ισοπαλία και …παράταση!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.