Βόλος: Φίλαθλος έχασε την ακοή του από κροτίδα σε αγώνα μπάσκετ

Metrosport Team21 Μαρτίου 2022

Στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και στον Ολυμπιακό Βόλου συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι να βιώνουμε. Ένας φίλαθλος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα, χάνοντας επίσης την ακοή του.

Ο νεαρός φίλαθλος είχε πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης έσκασε κροτίδα μπροστά του, με αποτέλεσμα να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο σπίτι του, αλλά συνέχισε να νιώθε ενοχλήσεις λόγω των εγκαυμάτων σε κάτω άκρα και πρόσωπο, ενώ είχε χάσει και την ακοή του. Οι συγγενείς τον μετέφεραν αμέσως σε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι περαιτέρω εξετάσεις και να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση της υγείας του.

Μέλος της οικογένειας του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά για το σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα, ο 37χρονος φίλαθλος προσπάθησε να ανοίξει το παράθυρο, καθώς η ατμόσφαιρά είχε γίνει αποπνικτική, λόγω της ρίψης καπνογόνων, όταν μπροστά του είδε ξαφνικά τη μοιραία κροτίδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.