FIFA για τα επεισόδια στο Μεξικό: «Να αποδοθεί γρήγορα δικαιοσύνη»

Metrosport Team08 Μαρτίου 2022

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδια μεταξύ οπαδών, κατά τη διάρκεια αγώνα της μεξικανικής Football League, που διακόπηκε στο Κερέταρο, ενώ με βάσει τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στο Μεξικό, τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. 

Η Μεξικανική Liga ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Μεξικού.

«Η Παγκόσμια Ομοσπονδία  είναι σοκαρισμένη από το τραγικό γεγονός που έλαβε χώρα στο γήπεδο La Corregidora στο παιχνίδια ανάμεσα στην Κερέταρο και την Άτλας, και τονίζει ότι η βία είναι απαράδεκτη και ασυγχώρητη.

Η FIFA μαζί με την μεξικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την CONCACAF καταδικάζουν το βάρβαρο γεγονός και ενθαρρύνουν τις τοπικές Αρχές, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε εκείνους που ευθύνονται. Οι σκέψεις μας είναι με εκείνους που υποφέρουν από τις συνέπειες.

Γι’ ακόμη μία φορά η FIFA θα ήθελε να καταστήσει σαφές πως η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλα τα μέρη για να την εξαλείψουμε από το παιχνίδι μας» ανέφερε η ανακοίνωση της FIFA. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.