«Φέτος θα είναι η χρονιά του Άρη»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2020

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε τι θα γίνει τελικά με το ντέρμπι με την ΑΕΚ και που η Λίγκα θα ορίσει την αναμέτρηση, ενώ επεσήμανε πώς φέτος θα είναι η χρονιά των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν με έκανε έκπληξη να παίξει ο Άρης στη Λαμία. Από το 1970 και μετά κυνηγούν τον Άρη. Ο Άρης είναι μαθημένος στα δύσκολα και αυτό που πρέπει να κάνει είναι ότι όπου ορίσει η Λίγκα το παιχνίδι η ομάδα του Μάντζιου να κερδίσει. Περίμενα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να παρέμβει και να πει να γίνει κανονικά το ματς στο Βικελίδης. Η πληροφορία που έχω και από το εσωτερικό του Άρη είναι ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί να σταματήσει το Πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν και ευρωπαϊκά ματς», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από την στιγμή που είμαστε σε αυτή την κατάσταση, με τόσα προβλήματα να είμαστε στην κορυφή, φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα είμαστε όλοι μαζί. Φέτος θα είναι η χρονιά μας. Έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου. Τον Άκη Μάντζιο και όλους θα τους κρίνουμε τον Μαΐο. Βλέπω μια ομάδα με πολλές αλλαγές και μια ομάδα που πατάει καλά και ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μάντζιος θα έχει πρόβλημα όταν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η πρωτιά δεν μας ζαλίζει. Είμαστε πλήρεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.