Φέτος, είναι χρήσιμος ο Μαντσίνι

Μάνος Χατζάκης13 Ιανουαρίου 2021

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μπορεί να μην έχει κερδίσει -απόλυτα- την εμπιστοσύνη του Ακη Μάντζιου, ο οποίος συνήθως του δίνει χρόνο ως αλλαγή, όποτε παίζει, όμως, δείχνει ότι δίνει ό,τι καλύτερο έχει, όπως έκανε και στα Γιάννενα.

Ο αργεντινός πλάγιος χαφ ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου και μαζί με τον Γκάμα, αλλά και τους Σάσα-Τζέγκο φάνηκαν περισσότερο από τη μέση και μπροστά. Ο Μαντσίνι πήρε χρόνο αντί του Ματέο -κυρίως- για να ξεκουραστεί ο τελευταίος και έδωσε πολλές μάχες, ήταν εντός φάσεων και απασχόλησε τους αντίπαλους αμυντικούς σε σημαντικό βαθμό.

Αποκορύφωμα της βραδιάς στα Γιάννενα ήταν το γκολ του, το οποίο τελικά ακυρώθηκε από τον Τσαγκαράκη, αλλά ο ίδιος φρόντισε να δείξει ότι, αν αποκτήσει ρυθμό, τότε θα προσφέρει και στον τομέα του γκολ. Σαφώς και ο Μαντσίνι δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, ούτε έχει κάνει μέρος της απόσβεσης από τα χρήματα, που δαπανήθηκαν πέρσι, για να έρθει στον Αρη, ωστόσο δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βάζουν το κεφάλι κάτω και δουλεύουν, δεν διαμαρτύρονται και προσπαθούν να αξιοποιούν τις ευκαιρίες, που τους δίνει η τεχνική ηγεσία. Τη φετινή χρονιά έχει καλύτερη απόδοση, όντας πιο αποδοτικός και πιο χρήσιμος σε σχέση με την περσινή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.