Φέτος δε μένουμε σπίτι…πάμε Καλύβα!

Metrosport Team16 Απριλίου 2021

Εξασφαλίστε τώρα μια μοναδική κατασκηνωτική εμπειρία για το παιδί σας!

Η κατασκήνωση «ΚΑΛΥΒΑΣ» ιδρύθηκε το 1977 από τον κ. Γεώργιο Καλύβα, καθηγητή φυσικής αγωγής και λειτουργεί με εξαιρετική επιτυχία μέχρι σήμερα, προσφέροντας πλούσιες κατασκηνωτικές εμπειρίες σε παιδιά ηλικίας 6-16 ετών. Προτεραιότητα όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και είναι η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την υγιή και ασφαλή διαμονή των παιδιών σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον 200 στρεμμάτων που συνδυάζει απόλυτα βουνό, δάσος και θάλασσα!


Οι κατασκηνωτές εδώ και 45 χρόνια μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση διδάσκονται, συμμετέχοντας σε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες που έχουν σκοπό ψυχαγωγικό αλλά και παιδαγωγικό. Φιλίες που διαρκούν μια ζωή, κατασκηνωτικά τραγούδια που φέρνουν αναμνήσεις!

Bραδιές υπαρχηγίας, θεατρικά σκετσάκια με άφθονο γέλιο αλλά και δάκρυα συγκίνησης τη στιγμή του αποχωρισμού, πάντα με την υπόσχεση της αντάμωσης το επόμενο καλοκαίρι!

Aναβαθμίζοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις και υποδομές της και εκπαιδεύοντας παράλληλα το στελεχιακό δυναμικό της, η κατασκήνωση έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την άριστη φιλοξενία της.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν μέσω συμβεβλημένων ασφαλιστικών φορέων αλλά και μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.kalivas.net.
Κάντε τώρα την κράτηση θέσης για την κατασκήνωση

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.