Φέστα για ΠΑΟΚ, παραμονή και... ψυχολογία!

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Ο νέος προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα, που θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, παρέθεσε τις σκέψεις του αναφορικά με την αναμέτρηση αλλά και τον στόχο της παραμονής για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

«Είναι μια δύσκολη συγκυρία. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Υπάρχει ποιότητα και ετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είδα κακή ψυχολογική κατάσταση. Ήταν λόγο κάτω λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά τους είπα ότι πρέπει να ευχαριστιούνται την κάθε μέρα στο γήπεδο και με βάση αυτό να πάμε να χτίσουμε την ψυχολογία μας για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει για το αν θα κάνει σημαντικές αλλαγές: «Θα το δούμε αυτό. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι παίκτες».

Για τον στόχο της παραμονής: «Φυσικά μπορούμε να παραμείνουμε. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, υπάρχει η πίστη στις δυνατότητές τους. Πρέπει να πάρουμε νίκες. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή του κόσμου, εδώ αισθάνθηκα σαν οικογένεια και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε αυτόν τον αγώνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.