Φέρτε και άλλους... Αντρίγια στην Τούμπα!

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Των Γ. Ζαϊρη, Γ. Καστάνη, Κ. Πετρωτού

«Καλή δουλειά, μπράτε (σ.σ. αδερφέ, φιλικός χαιρετισμός στα σερβικά). Κέρδισες ένα εισιτήριο για το Κατάρ», έγραψε ο ΠΑΟΚ στο συγχαρητήριο μήνυμά του στα social media προς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την μεγάλη πρόκριση της Σερβίας στο Μουνιάλ.

Στην Τούμπα, είναι αλήθεια, εδώ και μέρες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση γιατί στις αρχές του Νοέμβρη ήρθαν σε συμφωνία ανανέωσης με τον βραχύσωμο Σέρβο. Βλέπουν σε κάθε ματς ολοένα και περισσότερο την ποιότητά του και το γεγονός ότι έχει όλο το πακέτο να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες του ΠΑΟΚ και για τα επόμενα χρόνια και είναι λογικό να αισθάνονται ικανοποιημένοι.

Ο Ζίβκοβιτς ήρθε το καλοκαίρι του 2020 στην Τούμπα σε πτωτική πορεία από την Μπενφίκα (από τα 18 εκατομμύρια στις αρχές του 2019, η αξία του είχε πέσει στα 4) και εδώ και έναν χρόνο έχει ξαναπάρει μπρος (ήδη η αξία του είναι στα 5 μύρια με βάση το transfermarkt, αλλά μετά την ανανέωση και την πρόκριση της Σερβίας στο Μουντιάλ, αναμένεται να ανέβει κι άλλο).

Ο 25χρονος Σέρβος στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ότι πρέπει να στοχεύσουν στο να φέρνουν κι άλλους παίκτες της δικής τους αξίας και μόνο έτσι ο ΠΑΟΚ θα κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξή του.

Ποιότητα και καλή ηλικία είναι ο συνδυασμός στην περίπτωση Ζίβκοβιτς και αυτό ακριβώς πρέπει να έχει ΠΑΟΚ ως φίλτρο στην πλειοψηφία των μεταγραφών του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.