Στέλνουν... Τσικίνιο στον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2022

Για πολλούς Φρανσίσκο Λεονέλ Λίμα Σίλβα Μασάντο ή λίγο πιο απλά για το ευρύ κοινό «Τσικίνιο», όπως και να έχει ωστόσο πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που όπως γράφουν οι Πορτογάλοι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Για όσους το όνομα ακούγεται γνώριμο, είναι επειδή ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση «10» αλλά και στα «φτερά» της επίθεσης, είχε βρεθεί εκ νέου στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ την περασμένη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο αυτό το φιλολογικό ενδιαφέρον δεν μετουσιώθηκε σε κάτι παραπάνω.

Ο συμπαίκτης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και πρώην του Αντρέα Σάμαρη ανήκει στους «αετούς» από το 2018 έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο πέρασε γρήγορα την πόρτα της εξόδου για να πάει δανεικός στη Μορεϊρένσε υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας. Αυτός ο δανεισμός λειτούργησε ευεργετικά για τον ίδιο και την εικόνα του, έχοντας 38 συμμετοχές με 10 γκολ και 8 ασίστ, κάτι που έκανε τους ιθύνοντες της Πορτογαλικής ομάδας να του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον Σύλλογο. 

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει χάσει... έδαφος στην κούρσα της 11αδας, μετρώντας 15 συμμετοχές εκ των οποίων  οι εννέα είναι με τον ίδιο να έρχεται από τον πάγκο, κάτι που τον έχει κάνει να ψάχνει μία νέα αρχή στην καριέρα του, κάτι που θυμίζει έντονα το παράδειγμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. 

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος του σύμφωνα με την «A Bola», καθώς η Τορίνο και άλλες ομάδες από την Ισπανία και τη Γερμανία έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πάρτε μία γεύση από τις ικανότητες του: 
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.