Φερνάντες: «Μακάρι να νικήσει ο ΠΑΟΚ με... 5-0!»

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ντάνι Φερνάντες μίλησε από την Μάλτα στο Metropolis 95.5 για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, τον καλό του φίλο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και το πέναλτι που δόθηκε κατά του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».  

«Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Σλίμα Γουόντερερς. Πιάνω πολλά, πάμε καλά, αλλά... πολλά σουτ. Έχουμε άλλα 20 ματς, στόχος μας είναι η παραμονή. Όλα είναι σημαντικά» είπε αρχικά για την εμπειρία του στην Μάλτα και όταν με χιούμορ δέχθηκε την ερώτηση ποια από τις δύο ομάδες θα υποστηρίζει αφού πέρασε και από τις δύο, πρόσθεσε:  

«Με τον ΠΑΟΚ, βέβαια, θα είμαι την Κυριακή. Μακάρι να... τελειώσει 5-0 (σ.σ. γέλια). Είναι ένα καλό ματς, θα είναι ντέρμπι. Θα υπάρχει πάθος. Μετά το παιχνίδι με τον Άρη, θα είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Θέλει να το πάρει, αλλά θα χρειαστεί υπομονή».  

Για τον Πασχαλάκη υπογράμμισε: «Στο τελευταίο παιχνίδι για εμένα δεν ήταν πέναλτι, χτύπησε μπάλα και λίγο το πόδι. Βγήκε έξω, έπεσε και έπιασε την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τυχερός. Έπαιξε καλά. Ο Άρης μόνο έτρεχε, έτρεχε και έβαλε το πέναλτι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.