Φερνάντες: «Γιατρός» στο τέρμα ο Αθανασιάδης, πολύ πάθος ο Πασχαλάκης

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ντάνι Φερνάντες.

Ο 38χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας, που αγωνίζεται στη Μάλτα με τη φανέλα της Μπιρκιρκάρα, μίλησε για τον Γιώργο Αθανασιάδη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη με τους οποίους συνυπήρξε στον Πανθρακικό.

Μεταξύ άλλων, ο Ντάνι Φερνάντες δήλωσε:

Για τον Νίκο Τσουμάνη: «Ήταν καλό παιδί. Όσο εγώ θυμάμαι δούλευε σκληρά κάθε μέρα, γελούσε και ήταν αγαπητός στην Κομοτηνή από όλους».

Για την εμφάνιση του Αθανασιάδη με τη Σέριφ κόντρα στη Ρεάλ: «Ναι το είδα το ματς και χάρηκα. Πάντα πίστευα ήταν καλός τερματοφύλακας. Χάρηκα γιατί δούλεψε σκληρά, είχε καλή νοοτροπία. Έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και μπράβο του».

Για τον Πασχαλάκη: «Είναι διαφορετικός τερματοφύλακας από τον Αθανασιάδη. Είναι και οι δυο πολύ καλοί τερματοφύλακες, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Πάνε πολύ καλά και οι δυο. Αυτό που έκανε ο Γιώργος δεν γίνεται κάθε μέρα. Τα πάει πολύ καλά στη Σέριφ. Και ο Πασχαλάκης τα πηγαίνει καλά. Όποιος δουλεύει και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του δικαιώνεται».

Ποια τα δυνατά σημεία Αθανασιάδη, Πασχαλάκη: «Ο Αθανασιάδης είναι γιατρός στο τέρμα. Ο Πασχαλάκης έχει άλλη προσωπικότητα, με πολύ πάθος κάνει διαφορετικά τα πράγματα. Έχουν άλλο στυλ. Ο Πασχαλάκης είναι πολύ δυνατός και φωνάζει. Είναι εξαιρετικοί τερματοφύλακες».

Για τους στόχους του στην Μπιρκιρκάρα στη Μάλτα: «Πρέπει να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Αγαπάω το παιχνίδι, έχουμε πολύ καλή ομάδα, κοιτάω παιχνίδι το παιχνίδι και να δούμε στο τέλος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.